Pelet i briket za loženje izuzetnog kvaliteta!

Pelet i briket

Briket je kalorijske vrednosti 4.300 Kcal i zamenjuje u proseku od 4-4.5 kubika drva.
Izuzetna prednost ovog proizvoda je što prilikom loženja nemate pepela tako da ste oslobođeni velike muke svakodnevnog čišćenja peći.
Briket je izrađen od čistog drveta, bez dodatka ikakvih primesa kao što su slama ili lepilo. U pitanju je čist slavonski hrast koji upravo i obezbeđuje tako visok nivo kvaliteta.

Paketi su težine od 10kg. Svaki paket je vakumski pakovan i u sebi ima pet oblica od kojih se svaka može lomiti na manje delove.
Paketi su pakovani u eko foliju i na taj način se i brinemo o prirodi.
Briket nudimo i veleprodajama, drvarama.

Slobodno možemo pozvati sve potencijalne kupce koji još nisu isprobali ovaj proizvod da se odazovu i pokušaju standardni način loženja da zamene sa ovim. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da još ni jedan kupac nije zažalio što je kupio briket i da su nam se nakon probe svi kupci vratili i nastavili da greju svoje domove sa briketom.
Pored briketa u ponudi su i peleti za loženje.
Spačva“ je uradila analizu uzorka peleta i na osnovu izveštaja o ispitivanju dobila potvrdu da ovaj proizvod skladno DIN 51731 odgovara zahtevima ove norme za navedene parametre.
Na ovaj način „Spačva“ je uspela u potpunosti iskoristiti sve raspoložive resurse i na taj način dati još jedan doprinos u zaštiti prirodne sredine.

Firma „Mako“ d.o.o. Vam nudi pelet i briket za loženje izuzetnog kvaliteta što potvrđuju i naši mnogobrojni kupci!

Scroll to Top