O nama

Firma Mako d.o.o. Subotica u svom asortimanu nudi parket poznatog proizvođača Spačva dd, Vinkovci koja garantuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost proizvoda koji se prenosi i na sledeće generacije.

U ponudi je parket hrast i jasen raznih širina i dužina, extra, prve, druge i treće klase. Tokom proizvodnje parket se izlaže rigoroznim i neprekidnim testiranjima kako bi se garantovao kvalitet koji nadmašuje industrijske standarde. Drveni podovi su međunarodno priznati i Spačva ih izvozi u neka od najkonkurentnijih evropskih tržišta. Investicija u parket je dugoročna i veoma mudra investicija koja će ostati i Vašim narednim generacijama. Cene su veoma povoljne i parket se može kupiti po veoma pristupačnim cenama.

Firma Mako je predstavnik kompanije Pilana Tools, Češka. U ponudi je kompletan proizvodni program ove kompanije (kružne testere, tračne testere, trakaste testere, abrihter noževi…). U slučaju specijalnih zahteva kupaca mogu se po narudžbi naručiti i specijalne dimenzije koje odstupaju od standardnog programa. Takođe, vršimo izradu raznih vrsta glodala po narudžbi kupca kao i širokog spektra raznovrsnog alata za industriju.

U svojoj ponudi imamo i briket za loženje izuzetnog kvaliteta i veoma velike kalorijske vrednosti (4300 kca) napravljen od tvrdog drveta (slavonski hrast i jasen). Ne ostavlja pepeo, upakovan je u eko foliju u paketima od 10 kg, pogodan za sve vrste peći. Takođe, nudimo i građu od hrasta, jasena i bukve kao i furnir – hrast, jasen i bukva.

o nama